OCG-korteilla pelaaminen

View previous topic View next topic Go down

OCG-korteilla pelaaminen

Post by Tobi on 14.02.15 14:57

Iltapäivää

Tässä mietin, jos joku ocg-korteilla pelaava/osaava jaksaisi neuvoa (ihan pikaopaskin riitää), miten ko. korteilla pelataan. Itse siis haluaisin oppia niillä pelaamaan, onhan ne nyt kuvitukseltaankin hienoja, ja kiinnostavia efektejä. Koitin tuolta duelmasters.wikistä lueskella, mutta se kertoo enemmänkin korteista, eikä niiden konkreettisesta käytöstä. Eli siis jos joku vaivautuisi kertomaan näistä cross gear:eistä, god link:eistä, dragheart:eista ja muista, olisin kiitollinen. Lueskelin, että kohta olis taas mahdollisesti uus nettiturnaus tuloillaan, jos yrittäis oppia edes ocg:n alkeet ajoissa, niin vois jopa osallistua turnauksen ocg-osioon. Smile

-Tobi

Ja btw, hyvää ystävänpäivää I love you
avatar
Tobi
Kehittynyt
Kehittynyt

Viestejä / Messages : 64
Palautepisteet / Feedback Points : 3/3
Liittynyt / Join Date : 2014-09-29
Paikkakunta / Location : Lahti

Back to top Go down

Re: OCG-korteilla pelaaminen

Post by ELTP on 14.02.15 17:10

Hienoa, en enää välttämättä tänään ehdi kirjoittamaan vinkkejä ja neuvoja, mutta teen tänä viikonloppuna jo alkuversion oppaasta OCG-pelaamiseen.

Wikistä löytyy tietoa Cross Geareista yms, mutta laitan niistä vielä suomeksi selkeät ohjeistukset tänne. Luon sille aiheelle oman ketjun, joten pidä foorumia silmällä tänä viikonloppuna. Katson jos saisin jo tänään aloiteluta. Päivitän aina ketjun ensimmäistä viestiä tarpeen tullen.

Niinja voitte toki esittää vaikka nyt jo tähän ketjuun näin alustavasti kysymyksiä, mihin haluatte minun vastaavan, noiden Tobin esittämien lisäksi. Kaikki saavat kysyä. Ei ole olemassa huonoja kysymyksiä, ja mitä enemmän niitä tulee, niin sen parempi.

Mahtavaa ystävänpäivää!

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestejä / Messages : 1305
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 2014-08-17
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum