Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Tapahtumat
Duel Masters Finlandin vuosikokous ja kaupunkitapahtuma

Tapahtuma järjestetään Tampereella Sampolan kirjaston neuvotteluhuoneessa lauantaina 24.2.2018 kello 11:00 - 17:00.
Tilaisuus on pääsymaksuton ja siihen on pääsy kaikille DM:stä kiinnostuneille. Tapahtuman aikana järjestetään kiinnostuksesta riippuen palkinnollinen draft-turnaus, ja luvassa on vaihtamista sekä pelailua.


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
Sademasokisti
 
ELTP
 
Tazio95
 
Jynkkymasiina69
 
Zach Hartigan
 
Latepate64
 
Opaali
 
irou95
 


Zach Hartigan - Crushing Batorai

Siirry alas

Zach Hartigan - Crushing Batorai

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 26.04.15 23:46

Deck: Crushing Batorai
Cards: 40+8
Civs: Fire - Nature
Style: Aggro

3x Codeking Wilhelm
3x Eternal Meteor Kaiser
2x Faerie Life
3x Genji Triple Cross, Passion Dragon
3x Glenmolt "Explosion", Dragon Edge
3x Glenmolt, Dragon Edge
2x Hero Mystery, Burning Galaxy
3x Hibiki, Explosive Mirror
3x Johnny Walker, Exploding Mask
4x Meteor Charger
2x Mettagils, Passion Dragon
2x Mitsurugi Boost, Matchless Dragon Demon
4x Take-jin, Dragon King Keep
3x Topgear, Start Dash

2x Batorai Bushin, Blazing Deluxe
2x Batorai Edge, Blazing Sword
2x Batorai Kaku, Blazing Castle
2x Gaiheart, Galaxy Sword/Gaiginga, Passionate Star Dragon

* * * * *

Kyseessä siis Batorai pakka joka keskittyy todella tehokkaisiin Draghearteihin. Parhaimmassa tilanteessa kentällä on kaksi kappaletta Batorai Kaku, Blazing Castleja jotka vaihtuvat Batorai Bushineiksi. Jälkimmäisenä mainitun olen saanut pari kertaa kentälle silloin kun vastustaja on pelannut blockeri pakalla. Jos hyökkäysväylä on tyhjä niin Glenmoltit tuettuena Batorailla ratkaisevat kyllä pelin nopeasti.

Pakassa on mukana ripaus mana accelerationia. Pari Faerie Lifea sekä Johnny Walkerit tuovat nopeasti lisää manaa sekä Johnnyt toimivat myös vastustajan pikkuolentojen tuhoajina. Meteor Charger on halpa, vain kolme manaa maksava Blockerin tuhoaja loitsu Charger kyvyllä. Mikä sen parempaa kuin napsia vastustajan aikaiset blockerit pois kentältä ja samalla ladata omaa manaa?

Tämän jälkeen kentälle tuodaan Topgear sekä Hibiki. Ensiksi mainittu vähentää yhden manan ensimmäisestä kutsuttavasta tuliolennosta vuorolla ja Hibiki pitää vastustajan loitsujen käytön varovaisena sillä kun Hibiki on kentällä niin vastustaja menettää yhden manan jokaisesta käytetystä loitsusta.

Kun manaa alkaa olemaan 5-6 niin kentälle tuodaan ensimmäinen Glenmolt. Siihen yhdistetään Galaxy Sword joka tekee Glenmoltista Speed Attackerin. Ensiksi hyökätään Topgearilla taikka Hibikillä ja pidetään näin huoli ettei vastustajan mahdolliset ansat taikka Shield Triggerit osu Glenmoltiin ja vaikka osuisivatkin niin se on vielä hyökkäyskykyinen. Kun Galaxy Sword aktivoituu vuoron toisen hyökkäyksen jälkeen se muuttuu eli "Dragon Solution" Gaigingaksi. Siinäpä vasta tuhoisa olento. Se tuhoaa yhden vastustajan olennon jonka voima on 7000 tai alle sekä on myös itsessään Speed Attacker. Tämä mahdollistaa vahvan hyökkäyksen vastustajan käännettyyn olentoon taikka pakan aggro taktiikan mukaisesti suoraan kilpiin.

Tämän jälkeen manaa kerätään lisää sinne 7-9 kappaleeseen ja kentälle aletaan tuomaan Glenmolt "Explosionia", Eternal Meteoria, Genji Triple Crossia, Mettagilsia sekä Codekingia. Paras mahdollinen näistä on joko Genji taikka Glenmolt "Explosion". Jälkimmäinen tuo kentälle Batorai Kakun! Kun tämä Dragheart on kentällä niin joka kerta kun Human taikka tuli sivilisaation Dragon hyökkää niin katsotaan pakan päällimmäinen kortti. Mikäli se on Human taikka ei evoluutio Dragoni se laitetaan suoraan kentälle. Parhaimmillaan kentälle saadaan nopeasti kaksi Dragonia jolloin Batorai Kaku muuttuu Batorai Bushiniksi. Tässä vaiheessa vastustajan peli on mitä todennäköisimmin pelattu ja loppurynnistys voi alkaa!

Yksi parhaimmista Dragoneista jonka Batorai Kaku voi tuoda kentälle on Codeking Wilhelm. Aivan älytön Dragon joka iskee 12000 voimalla sekä kentälle tullessaan tuhoaa yhden valitsemasi vastustajan olennon sekä polttaa yhden manan. Eikä tässä vielä kaikki. Jokaista korttia vastaan jonka vastustaja laittaa hautausmaalle voit laittaa yhden manan lisää oman pakan päältä. Aika murskaavaa vai mitä?

Mikäli alussa käteen sattuu tulemaan Eternal Meteor Kaiser niin se kannattaa pitää kädessä mikäli vastustaja pelaa Discard tyylisellä pakalla. Aina kun tämä olento sattuu hylkääntymään kädestäsi niin se menee taistelualueelle hautausmaan sijaan. Todella tappavaa sillä kun Eternal on kentällä se tekee kaikista olennoista Speed Attackereita sekä vastustajan olennot tulevat kentälle valmiiksi käännettyinä.

Tämä on yksi parhaimmista pakoista joita olen koskaan rakentanut. Paljon olen saanut neuvoja, mutta pienellä tutkimustyöllä tämän kehittelin oman näköisekseni.

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

avatar
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1115
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zach Hartigan - Crushing Batorai

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 26.08.15 18:30

Olen nyt parin viimeisen illan aikana keskittynyt tulevien OCG-pakkojeni hiomiseen. Aloitetaan tästä Batorai Dramasta joka on selvästi niistä tavallisista poikkeava. Tässä alla lista korteista:

3x Child Festival of Faerie Life
1x Codeking Mozart
2x Codeking Wilhelm
3x Explosive Swordplay, Crimson Sword
2x Genji Triple Cross, Passion Dragon
2x Glenmalt "Explosion", Dragon Edge
1x Glenmatl "King", Dual Sword Dragon Edge
3x Glenmalt, Dragon Edge
3x Hibiki, Explosive Mirror
1x Jackpot Batoriser
4x Johnny Walker, Exploding Mask
4x Meteor Charger
1x Mystery Cube
1x Onimaru "Head" Victory Rush
2x Ryusei Kaiser, the Eternal
4x Tenshukaku, Dragon King Keep
3x Topgear, Start Dash

1x Batorai Bushin, Blazing Deluxe
2x Batorai Edge, Blazing Sword/Batorai Kaku, Blazing Castle
2x Gaiheart, Galaxy Sword/Gaiginga, Passionate Star Dragon
1x Gaiohburn, Head General Sword/Gairaioh, Victory Head
1x Gigaheart, Invincible King Sword/Ohginga, Strongest Passion
1x Protoheart, Galaxy Sword/Gaiginga Soul, Star Dragon Solution

* * * * *

Taktiikka selvä ja äärimmäisen inhottava. Manaa ladataan nopeasti Child Festivalin, Johnny Walkerin ja Meteor Chargerin avulla. Siinä ohella kentälle voidaan tuoda halpoja olentoja kuten Topgear ja Hibiki.

Kun manaa alkaa olemaan 6< niin alkaa show. Glenmaltit varustetaan erilaisian miekoin ja vastustaja on hätää kärsimässä ilman vahvaa puolustusta taikka countereita.

Codekingit ovat sitten bonuksia jotka ilmestyvät kentälle joko ihan lopussa taikka tuurilla: Mystery Cube tai Jackpot Batoriser.

Käytän tätä pakkaa pääsääntöisesti TCO:n OCG-mestareita vastaan. Kyllä hekin yllättyvät usein tämän pakan erilaisuudesta.

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

avatar
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1115
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa