Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Tapahtumat
Duel Masters Finlandin vuosikokous ja kaupunkitapahtuma

Tapahtuma järjestetään Tampereella Sampolan kirjaston neuvotteluhuoneessa lauantaina 24.2.2018 kello 11:00 - 17:00.
Tilaisuus on pääsymaksuton ja siihen on pääsy kaikille DM:stä kiinnostuneille. Tapahtuman aikana järjestetään kiinnostuksesta riippuen palkinnollinen draft-turnaus, ja luvassa on vaihtamista sekä pelailua.Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Siirry alas

Paras Avatar?

0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
43% 43% 
[ 3 ]
0% 0% 
[ 0 ]
57% 57% 
[ 4 ]
 
Ääniä yhteensä : 7

Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 22.05.15 2:08

Laitetaanpas vireille uuttakeskustelua ja tällä kertaa äänestystäkin joka antaa parempin lopullistakuvaa kun pääsette kommentoimaan ja valitsemaan suosikkinne. Tällä kertaa siis aiheena viisi eri Avataria jotka tekivät ensiesiintymisensä TCG:ssä setissä DM-12: Thrash of Hybrid Megacreatures.

Nämä Avatarit ovat olleet todella suosittuja pakkojen rakennuksessa sillä ne antoivat todella mielenkiintoisen vaihtoehdon pelaamiseen ja toivat mukanaan mullistavan Vortex evoluution joka vaatii ei vain yhden vaan kaksi olentoa joista tämä Avatar herätetään henkiin. Tässä alla kaikki viisi Avataria:

* * * * *


Aura Pegasus, Avatar of Life

Aura Pegasus muodostuu kahdesta sivilisaatiosta jotka ovat valo ja luonto. Rodut joista kehitetään Pegasus ovat Angel Command ja Horned Beast. Tämä yhdistelmä on todella hyvä ja antaa mahdollisuudet melkoiseen kontrolliin. Angel Command rotu mahdollistaa vahvan puolustuksen sekä pakottaa vastustajan kääntämään kilpensä näkyviin. Alcadeias ja Aura Pegasus ovat suosittu yhdistelmä finisheri jota käytän itsekin Pegasus pakassani. Alcadeias poistaa mahdolliset ikävät Shield Triggerit, mutta kuten tiedetään sisältää valokin ikäviä ST:eitä kuten Holy Awe joka pysäyttää hyökkäyksen nopeasti. Tämän takia on tärkeää Pegasus pakalla pelatessa, että kaikki kilvet on käännetty näkyviin ja sieltä voidaan valikoida missä järjestyksessä kilpiä rikotaan.

Aura Pegasuksen kyky mahdollistaa aika hienon jutun sillä aina hyökätessään taikka poistuessaan taistelualueelta pääset kääntämään näkyviin pakkasi päällimmäisen kortin ja jos se on ei evoluutio-olento saat laittaa sen suoraan kentälle ilman mitään maksua ja jos taasen se on evoluutio taikka loitsu niin saat kyseisen kortin käteen. Todella kätevää sillä et menetä tämän kyvyn takia yhtään korttia.
Kun itse olen Pegasuksella pelannut niin parhaassa mahdollisessa tapauksessa olen kyvyn avulla saanut kentälle Ularus, Punishment Elementalin ja kääntänyt vastustajan kilvet esiin sekä kädestä on löytynyt valmiiksi Alcadeias, Lord of Spirits.

Pegasuksen "Triple breaker" kyky on myös murskaava. Yhdessä Alcadeiaksen taikka toisen Pegasuksen kanssa vastustajan kilvet saadaan tuhottua mahdollisesti yhdellä vuorolla!


Death Phoenix, Avatar of Doom

Death Phoenix on nimensä mukaan todella tuhoisa. Se muodostuu pimeys ja tuli sivilisaatioista ja täten Zombie Dragon ja Fire Bird roduista. Death Phoenixia näkee silti käytettävän melko vähän vaikka se sopii mainiosti Dragon pakkoihin joissa jyräävät kaksikko Bajula & Abzo Dolba. Kaikkihan tietävät kuinka nämä kyseiset pakat toimivat eli mukana on söpöt pikkulinnut ikävine kykyineen. Cocco Lupia vähentää lohikäärmeiden kutsumaksua ja Totto Pipicchi tekee niistä Speed Attackereita.

Death Phoenix itsessään tuhoaa kilpiä kirjaimellisesti sillä se omaa samankyvyn kuin muuan Bolmeteus eli tuhoutuneet kilvet menevät suoraan hautausmaalle. Yksi ikävimmistä kyvyistä mitä tässä pelissä on, mutta sen kanssa on elettävä. Naurettavaa on myös se kuinka halpa Death Phoenix onkaan. Se vaatii vain neljä manaa ja rymistelee kentälle jopa vuorolla viisi. You know how.
Toisaalta Death Phoenix on voimaltaan vain 9000 ja silloin tuplamurtaja, mutta mielestäni se on oikein sillä jos voimaa olisi enemmän ja rikottavia kilpiä kolme olisi kortti enemmän vihattu kuin mitä se on nyt.
Lopuksi poistuessaan taistelualueelta se pakottaa vastustajan hylkäämään kaikki käsikorttinsa.


Soul Phoenix, Avatar of Unity

Pysytään Dragon linjalla kun sille lähdettiinkin. Soul Phoenixin kohdalla Zombie Dragonit muuttuvat vain Earth Dragoneiksi ja Fire Birdit pysyvät ennallaan. Eli Soul Phoenix jakaa luonto ja tuli sivilisaatiot. Tässä käytetään samalla tavalla Cocco Lupiaa ja Totto Pipicchia, mutta huomionarvoista on se kuinka "huonoja" Earth Dragoneja TCG:llä on tarjottavanaan. Siksi mielestäni Soul Phoenix ei sovi pakan pääkortiksi ja rinnalle on kehiteltävä jotain muutakin esimerkiksi Bajula...

Soul Phoenix vaatii serkkunsa tavoin vain neljä manaa, mutta on paljon voimakkaampi ja Triple breaker. Hyökätessään sillä ei ole mitään erityistäkykyä, mutta kun se poistuu taistelualueelta niin alla olevat kortit jäävät kentälle. Käteväkyky sekin, mutta harvemmin olen nähnyt tätä käytettävän. Ehkäpä on jälleen aika antaa yritystä Phoenixeille.


Cruel Naga, Avatar of Fate

Cruel Naga on nimensä mukaan todella julma. Se jakaa pimeys ja vesi sivilisaatiot ja kuten kaikki tietävät niin ne ovat ehkä kaikkein ärsyttävimmät yhdistettynä. Kortista tekee kuitenkin omituisen se, että rodut jotka se vaatii ovat Merfolk ja Chimera. Näitä kahta on mielestäni haastavaa yhdistää, mutta olen saanut rakennettua melko hyvän yhdistelmän joka on kuitenkin vielä työnalla ja julkaistaan myöhemmin. Nämä sivilisaatiot mahdollistavat kuitenkin sen, että pakkaan saadaan otettua Melniaa, Soder Lightia sekä Hide and Seekia. Jokaisella varmasti tiedossa mitä nämä kortit tekevät joten esittelyitä ei kaivata.
Sen sijaan Merfolkeja on nostettava esille sillä ne ovat todella vähän käytetty rotu. Omassa pakassani käytän esimerkiksi Melodic Hunteria, Time Scoutia sekä Wily Carpenteria. Silti tämä on ollut haastavaa joten toivottavasti jaatte kokemuksenne Cruel Nagasta.

Cruel Nagan omat kyvyt ovat taasen loistavia. Sitä ei pysty blockkaamaan ja se murtaa kaksi kilpeä kerralla. Voimaa tosin vain 9000, mutta se sopii hyvin sillä poistuessaan taistelualueelta se tuhoaa kaikki muut olennot. Niin omat kuin vastustajankin joten se jättää paljon pohdinnan varaa vastustajalle lähteekö Nagaa mielellään tuhoamaan.


Wise Starnoid, Avatar of Hope

Wise Starnoid jakaa vesi ja valo sivilisaatiot. Se ei ajatuksena ole kovin ikävä, mutta kun rodut ovat Light Bringer ja Cyber Lord alkaa suhtautuminen muuttumaan. Pakat sisältävät aina sellasia mukavia kavereita kuin Emeral ja Corile... Wise Starnoid pakat ovat vahvoja kenttäkontrolleja sillä pyrkimys on hyvin selkeä. Vastustajan olennot käännetään hyökkäysten kohteiksi ja omia kilpiä lisätään mitä keretään. Mielestäni ärsyttävin Avatar pakka jonka voi kohdata. Silloin kun luulet pääseväsi niskanpäälle niin kentälle ilmestyy Corile ja mielellään kaksi kertaa putkeen.

Wise Starnoidin omakyky on hyvä. Hyökätessään ja poistuessaan taistelualueelta saat lisätä yhden kilven pakan päältä. Olen nähnyt otteluita joissa Wise Starnoid pakka on tuonut vastustajalle jopa viisi lisäkilpeä ja sitä ollaan ihmetelty pitkän aikaa. Tuplamurtokyky on vielä siedettävä, mutta se kenttäkontrolli...

* * * * *

Nyt hyvät ystävät pyydän teitä kertomaan kokemuksenne näistä upeista Avatareista!

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

avatar
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1118
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja Tombazaar lähetetty 22.05.15 9:26

Hienojahan nämä kaikki ovat, mutta mielestäni Starnoid on ylivoimaisesti paras.

Muiden Avatarien kehitysmateriaalit eivät ole lähimainkaan niin erinomaisia kuin Starnoidin ja muutenkin se on näistä kaikista kaikkein helpoin saada toistuvasti kentälle. Starnoid pakkoihin saa myös kaikkein helpoiten integroitua tehokkaan nostovoiman erinomaisten sivilisaatioidensa ansiosta. Puhumattakaan siitä, että jos Starnoidin saa lyötyä pöytään, tarkoittaa se aina vähintään +2 kilpeä lisää omistajalleen.

Itse olen irl-pakan muodossa päässyt testaamaan vain Death Phoenixia ja Starnoidia, mutta kaikkia vastaan (Nagaa lukuunottamatta) on tullut oteltua TCO:ssa.
avatar
Tombazaar
Maailmanlopun Selviytyjä
Maailmanlopun Selviytyjä

Viestejä / Messages : 280
Palautepisteet / Feedback Points : 24/24
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014
Paikkakunta / Location : Jyväskylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 22.05.15 20:37

Näistä voisi vetää pitkätkin analyysit, mutta aika ei riitä kuin pienoiseen tiivistykseen.

Parhaimmat Starnoid ja Death Phoenix. Starnoid juurikin loistavien alusrotujen takia ja suojaavan kykynsä takia erinomainen. Death Phoenixilla tilanne sama, mutta miinusta tulee käytännöllisten alus-Zombie Dragonien vähyydestä: oikeastaan vain Giland ja ehkä Jagalzor. Toki kyvyt sen verran mukavatkin, kun kilpiä pääsee täräyttelemään hautausmaalle ja käsikorttien hävitsyvaara vastustajalla.

Cruel Naga hyvänä kolmosena; kyvyiltään aivan loistava veijari, mutta juurikin alusrodut ovat todella haastavia monissa määrin. Itsekin tehnyt alustavia suunnitelmia ja toteutuksiakin TCO:n puolella. Eipä ole oikein löytynyt tasapainoa.

Aura Pegasus mielestäni neljänneksi paras. Alusrodut hyviä: Angel Commandeilla ja Horned Beasteilla jo valmiiksi yhtenäistä taktiikkaakin sekä hyvää tukea muille korteille. Kyky tosin vaikeasti hallittavissa (toki on olemassa Aqua Strummer, mutta kolmas sivilisaatio tuottaa vaikeuksia), mutta potentiaalia on, ja etenkin voimaa.

Soul Phoenixia pidän vähiten hyödyllisenä, vaikka alusrodut ovatkin käytännölliset ja vahvat. Suurin hyöty Soulin kehittämisestä jää kuitenkin triplamurtajuuteen ja suureen voimaan, eikä kortin varsinainen erikoiskyky säväytä: jos kerran evoluutio on mennyttä, eipä ne alunperin sen alle varjoon jätetyt kortit usein peliä paranna.

Suurimmat nostalgiset fiilikset minulla puolestaan on Aura Pegasuksesta, joka onkin loistava taidonnäyte Toshiaki Takayamalta - jälleen kerran. Enpä sitä koskaan itse pakkauksesta nostanut, mutta tuli vaihdettua aikoinaan Death Phoenixiin. Oli se Pegasus vaan niin saatava valo-luontopakkaani (lisäksi ehkä myös vesi...).

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1384
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 22.05.15 22:13

Tarkoitat varmaan tuossa Death Phoenixin kohdalla Gilandin lisäksi Jagraveenia?

Mukavaa kuitenkin kuulla näkemyksiänne näistä korteista ja toivottavasti jatkoa seuraa!

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

avatar
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1118
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 23.05.15 1:01

Kyllä Jagraveenia tarkoitin. Jokin katkaisi kiireessä ajatukseni Embarassed

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1384
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa