PAIKALLISTAPAHTUMAT - Ilmoita tai liity sellaiseen

View previous topic View next topic Go down

PAIKALLISTAPAHTUMAT - Ilmoita tai liity sellaiseen

Post by ELTP on 11.11.16 21:28

Duel Masters Finland ry:n tavoitteena on lisätä Suomen duelistien kohtaamismahdollisuuksia. Tämän vuoksi pistimme pystyyn tämän ketjun, jonne voit ilmoittaa jäsentapahtumasta sekä myös vastavuoroisesti ilmoittaa olevasi kiinnostunut sellaisesta. Jäsentapahtuman järjestääksesi tarvitset lisäksesi yhden pelaajan sekä pelipaikan ja ajankohdan. Alla on tarkempi määritelmä Paikallistapahtumalle.

Paikallistapahtumien tarkoituksena on olla päätapahtumia pienempiä yleensä 2-6 henkilön tilaisuuksia, mutta niille ei aseteta henkilömäärärajoja. Etuna paikallistapahtumilla on niiden päätapahtumia vähemmän organisointia vaativa luonne, minkä vuoksi niitä voidaan järjestää lyhyemmällä varoitusajalla ja useampia kertoja vuodessa. Paikallistapahtumaksi lasketaan sellaisetkin tapaamiset, joissa kaksi jäsentä päättää pelailla keskenään ja laittaa kutsun jonkun yhdistyksen kanavan kautta muille jäsenille. Paikallistapahtuman voi ilmoittaa pidettäväksi vaikka samana päivänä kuin se järjestetään, mutta mieluusti vähintään viikkoa ennen. Jäsentapahtumiin voi mahdollisesti saada tukea yhdistykseltämme, mutta tähän tehdään selkeämmät pelisäännöt myöhemmin.

Hyödyllisenä apukeinona paikallistapahtumien järkkäämiseen toimii kokoamamme lista [You must be registered and logged in to see this link.]. Jos kyseinen lista on puutteellinen, niin pistä linkattuun ketjuun tai minulle viestiä.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestejä / Messages : 1307
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 2014-08-17
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Back to top Go down

Re: PAIKALLISTAPAHTUMAT - Ilmoita tai liity sellaiseen

Post by Latepate64 on 28.06.17 20:57

Paikallistapahtuma Hervannassa 15.07.2017 klo 11-18
Tapahtuma järjestetään ensisijaisesti Tampereen teknillisellä yliopistolla, mutta on mahdollista (joskin epätodennäköistä), että koululta ei saa sopivaa tilaa käyttöön tuona päivänä. Koululta ei siis ole onnistuttu varaamaan huonetta yksinomaisesti käyttöömme, mutta koululla on muutamia opiskeilijoiden vapaaseen käyttöön tarkoitettuja luokkia, joihin voimme yrittää päästä. Koulun ravintola Hertsi on suljettu tuona aikana, joten sielläkin pystynee pelaamaan, mutta meidät saatetaan häätää sieltä pois (pidän myös epätodennäköisenä). Koulun tiloihin pääsemiseen tarvitaan kulkukorttia, mutta sellainen löytyy minulta ja myös osallistuvalta Tazio95:ltä, joten päästämme osallistujat sisään.

Jos koululta ei löydy sopivaa tilaa käyttöömme, tapahtumaa voidaan jatkaa kotonani (etäisyys koululta noin kilometri). Minulla on kaksi pöytää ja tuoleja, eli niiden kapasiteetti riittää noin kahdeksalle osallistujalle. Koulun lähellä on kauppakeskus Duo ja monia ravintoloita, joissa voidaan käydä osallistujien toiveiden mukaan.

Vastaathan Doodle-kyselyyn mikäli haluat osallistua TÄSTÄ
avatar
Latepate64
Perehtynyt
Perehtynyt

Viestejä / Messages : 23
Palautepisteet / Feedback Points : 8/8
Liittynyt / Join Date : 2014-11-18

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum