Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Tapahtumat
Duel Masters Finlandin vuosikokous ja kaupunkitapahtuma

Tapahtuma järjestetään Tampereella Sampolan kirjaston neuvotteluhuoneessa lauantaina 24.2.2018 kello 11:00 - 17:00.
Tilaisuus on pääsymaksuton ja siihen on pääsy kaikille DM:stä kiinnostuneille. Tapahtuman aikana järjestetään kiinnostuksesta riippuen palkinnollinen draft-turnaus, ja luvassa on vaihtamista sekä pelailua.


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
Sademasokisti
 
ELTP
 
Tazio95
 
Jynkkymasiina69
 
Zach Hartigan
 
Latepate64
 
Opaali
 
irou95
 


Zach Hartigan - Gachirobo no.6

Siirry alas

Zach Hartigan - Gachirobo no.6

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 31.01.17 14:56

Deck: Gachirobo no.6
Cards: 40 + 3
Civs: Nature/Water/Fire/Darkness
Style: Combo

* * * * * * * * * * * * * * * * *

3x Aqua Surfer
2x Axe Dragon
2x Deepsea Searcher
1x Faerie Gift
3x Faerie Life
3x Faerie Shower
3x Gachanko Gachirobo
1x Galamuta, Matchless Fear Lord
3x Glenmalt, Dragon Edge
2x Jenny, the Suicide Train
2x Kanashimidomino, Destruction Demon Dragon
2x Kujigojira, Whalekind
3x Lifeplan Charger
3x Magmadragon Jagalzor
1x Mega Manalock Dragon
3x Necrodragon Odol Needle
3x Pulpy Goobie

2x Gaiheart, Galaxy Sword/Gaiginga, Passionate Star Dragon
1x Glee Gee Horn, Passion Sword/Little Big Horn, Passion Dragon

* * * * *

Tälläinen Gachirobo pakka on tosiaan siis ollut jo tovin rakenteilla ja kortit ostoon kunhan tehdään seuraavaa tilausta. Pakka koki dramaattisen muutoksen kun Mega Manalock Dragon rajoitettiin yhteen kappaleeseen. Pakassa on myös pari muuta rajoitettua korttia, mutta niistä tässä myöhemmin.
Gachanko Gachirobo on siis puhtaasti kombo kortti joka kentälle laitettaessa ja sen hyökätessä kääntää pakan kolme päällimmäistä korttia. Jos kaikki kolme ovat olentoja ja maksavat saman verran manaa saa ne laittaa taistelualueelle. Tämä pakka on rakennettu manahinta 6 ympärille. Gachirobo on itsekin sen hintainen joten homma helpottuu kummasti. Tästä on olemassa myös erihintaisia versioita, mutta päädyin tähän korttimieltymysten johdosta. Gachirobo 9 olisi tietysti todella tehokas ja 3 aggrompi, mutta tällä mennään.

Pelatessa täytyy saada mahdollisimman nopeasti kuusi manaa kokoon ja mielellään kaikki neljä väriä edustettuina. Aina se ei onnistu, mutta tärkeintä on saada vesi ja luontomanat. Manaboostia pakassa on perus Faerie Life, Faerie Shower joka antaa myös ylimääräisen noston sekä Lifeplan Charger jolla saat katsoa pakan viisi päälimmäistä korttia, valita niistä yhden olennon ja laittaa loput pakan pohjalle. Kätevä Gachirobon etsintään ja siirtää loitsuja sekä Pulpyja pois tieltä. Pulpy Goobie on pakan ainut blockeri ja kyky on kaikille TCG pelureille tuttu Aqua Strummerista. Mietin myös Strummeria tähän pakkaan, mutta vie liiaksi tilaa. Pulpy kuitenkin jarruttaa vastustajaa jos on jarruttaakseen. Sitten löytyy myös rajoituksen rankan iskun kokenut Faerie Gift joka vähentää seuraavan kutsuttavan olennon hintaa kolmella. Jos on onnea matkassa niin Gachirobon tai jonkun muun voi päästä iskemään pöytään jo vuorolla neljä.

Muuten pakan olennot omaavat kykyjä jotka aktivoituvat joko kentälle laittaessa tai hyökätessä. Käydään nyt kaikki läpi niin saadaan mukavasti sisältöä ja selkoa pakan ideaan lisää. Aqua Surfer on pääasiassa puolustusta varten koska bounce. Äärettömän hyvä kortti, tuleepa se kilvestä taikka Gachirobon myötä. Muita triggereitä ovat Jenny joka discaa kaksi korttia vastustajalta hänen valitseminaan ja Odol Needle. Odol Needle on melko erikoinen kortti joka käyttää kiertoilmaisua Slayeriin. Kortti menee valmiiksi tapattuna kentälle ja vastustajan on hyökättävä siihen jos on hyökkäämässä. Odolia ei voi siis ohittaa ilman jotain removal kikkaa. Se on siis myös käytännössä slayer koska myös vastustajan olento tuhoutuu vaikka olisi voimakkaampi. Miekkassa on kuitenkin kaksi terää sillä Odol tuhoutuu myös vaikka siihen hyökkäisi 1000 iskevä olento...

Deepsea Searcher on nimensä mukaan etsijä. Crystal Memoryn kyky olennolla ilman ST, mutta sopiva mana hinta. Yleensä etsin Mega Manalockin tai Glenmaltin. Mega Manalock on siis piakkoin rajoitettu ja ehkäpä ihan syystäkin. Oli liian toimiva REV:iä vastaan... Kentälle laittaessa ja hyökätessä saa lukita vastustajalta yhden manan jokaisesta sivilisaatiosta. Zeroa ei mukana ole, mutta se ei menoa haittaa. Muistan pelin jossa sain kentälle kaksi Manalockia ja pelihuumori oli käsin kosketeltavissa. Glenmalt on taasen Dragheartin hakua varten. Pakassa on kolme Dragheartia hyperissä ja kaikki weaponeja eli se pitää liittää aina Glenmaltiin joka saa muutenkin taistellessaan +3000 voimaa lisää. Gaiheart, Galaxy Sword tekee Glenmaltista pikahyökkääjän. Lisäksi kun hyökkään toisen kerran vuoroni aikana niin Gaiheart aktivoituu (Dragon Solution) ja kääntyy ympäri Gaigingaksi. Gaiginga on pikahyökkääjä sekä tuplamurtaja. Dragon Solutionin tapahduttua antaa tuhota yhden vastustajan olennon jolla voimaa 7000 tai alle. Lisäksi taistellessaan saa +4000 voimaa ja jos vastustaja valitsee Gaigingan jonkun triggerin kyvyllä saan extra vuoron. Gaigingoja on kaksi, mutta hankin ehkä kolmannen. Glenmalteja on kuitenkin kolme ja koskaan ei tiedä saako ne kaikki kerralla kentälle. Kolmantena Dragheartina on tällä hetkellä Glee Gee Horn joka antaa siihen kytketyn olennon hyökätä pystyssä oleviin olentoihin. Tämän kohdalla Dragon Solution tapahtuu kun vuoron lopussa tässä tapauksessa Glenmalt on tapattuna. Kääntö puolella on Little Big Horn joka voi hyökätä samaten pystyssä oleviin. Sillä on voimaa 5000 eli aika basic dragi.

Pakasta löytyy myös pari Axe Dragonia jotka otin rajoitettujen Manalockien tilalle. Ihan ok muottiin sopiva kortti joka tuhoaa blockerin kentälle tullessaan ja perus tuplamurtaja. Magmadragon Jagalzor on kaikille tuttu joten siitä sen enempää. Kujigojira tuplamurtaja ja kentälle laitettaessa antaa yhden manan pakan päältä. Hyvä boostaaja sillä antaa manan aina kun laittaa olennon jolla voimaa 5000 tai enemmän kentälle. Sitten rajoitettu Galamuta joka on mukana melko ylivoimaisen hyökkäyskykynsä takia. Hyökkäyksen aikana ja sen jälkeen vuoron loppuun asti ei voi käyttää Shield Triggereitä. Omaa myös Beast Folk ja Death Puppet Sympathyn, mutta ei väliä tässä pakassa. Viimeisenä sitten nimihirviö Kanashimidomino joka on tuplamurtaja. Vastustajan kaikki olennot ovat -1000 heikompia. Jos joku olento tuhoutuu tämän johdosta niin kaikki vastustajan olennot ottavat uudestaan iskua -1000 vuoron loppuun asti. Mikäli taas tuhoutuu joku olennoista niin tämä oravanpyörä jatkaa kulkuaan kunnes olentoja ei enää tuhoudu.

Tälläinen on siis Gachirobo pakkani jonka todellakin aijon kasata kokoon. Onko parannus ehdotuksia tai tekisitkö itse jotain toisin? Kaikki palaute on tervetullutta ja kirjoittakaahan kaikki pakkaprofiileja! Ne ovat parasta sisältöä foorumille.

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

avatar
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1115
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zach Hartigan - Gachirobo no.6

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 31.01.17 16:08

Ooh, no nyt on hyvin kirjoitettu OCG-pakkaprofiili! Itselläkin vähän hakusessa mitä uusimmat kortit tekivätkään etenkin nimen perusteella ja hyvinhän se tästä selvisi. Gachanko Gachirobo on kyllä mielenkiintoinen tapaus, ja tällainen pakka saattaa jopa toimia. Tosin tuo kolmen samanhintaisen olennon tiukka mutta reilu vaatimus vaikeuttaa pakan rakentamista tehokkasti.

Näyttää siis kaiken kaikkiaan varsin hyvältä, tykkään etenkin Faerie Showerin ja Lifeplanin hyödyntämisestä. Jotta saisit kätevämmin itsesi 6 manaan, panostaisin hiukan enemmän 2-4-6-manaboostiin. Se että pitää olla 6-manaisia olentoja luonnollisesti vaikeuttaa tätä, mutta ottaisin ehkä Jasminen hommaan mukaan. Eli Jasmine ja Fearie Life (yht 6-8) lisäämään manan vuorolle 2 ja Faerie Shower ja Lifeplan (yht 6-8) vuorolle neljä. Faerie Gift on tässä nyt tavallaan vaihtoehtoinen vuoron 4 manantehostaja, mikä vain sopii. Näiden lisäksi kuten olet tehnytkin, kaikkien loppujen on hyvä olla 6-manaisia, minkä takia 2-4-6-synergia on ehdottoman tärkeä.

Kujigojira on kyllä voimakas olento ja mana on kivaa, mutta kuinka tärkeää tässä pakassa on päästä yli kuuteen manaan? Axe Dragonkin vaikuttaa vähän turhalta. Listaan tähän nyt joitakin 6-manaisia mitä voisit harkita käyttöön: Cyber N World, Death Mendosa, Double Revolver Dragon, Malvartz (erittäin mielenkiintoinen nostokortti), Metal Avenger Solid (+Evidegoras), Orochi, Pocard (monihyökkääjä), Sasoris (tosin taitaa olla lähinnä luontopakkoihin soveltuva), Shaman Totem (varsin päheä luontonostelija), Teranesk (suht nopeaa boostia).

Teraneskia etenkin harkitsisin Kujigojiran kaveriksi, jos tekisin Gachirobo 9 -pakan. Koetin miettiä olisiko tähän muita mahdollisia tukikortteja kuin Plupy Goopie ja Strummer ja mieleen tuli lähinnä Soul Calling, joka vaatisi vähän timmimmän pakan taakseen.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1383
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zach Hartigan - Gachirobo no.6

Viesti kirjoittaja AmbaZar lähetetty 31.01.17 16:24

Todella hauskan ja toimivan olonen pakka. Nää muokkaukset itse tekisin:

-1x Lifeplan Charger
-3x Pulpy Goobie
-2x Kujigojira
-2x Axe Dragon

+1x Faerie Life
+1x Faerie Shower
+2x Jasmine
+1x Gachirobo
+1x Orochi
+2x Shirauo Giant

Kaikki näistä ei välttämättä ole parannuksia, vaan omia preferenssejä. Triggerit kannattaa pyrkiä maksimoimaan, ainakin REV-metaa vastaan että varmasti selviää hengissä kunnes saa Gachirobon kentälle. Juu, kuten Lauri ehdotti niin 2.vuoron boostin varmistaminen olis hyvä, eli Faerie Lifet maksimiin ja pari Jasminea ehkä vielä päälle. Pulpyn korvaisin mielummin ihan suoraan 6-manasilla olennoilla. Mutta jos ei välttämättä halua keskittyä kokonaan tohon 2-->4-->6 (Faerie Life-->Faerie Shower/Lifeplan-->Gachirobo) kaavaan niin Pulpy on kyllä hyvä puolustuskortti 3. vuorolla jos ei saa Faerie Lifea/Jasminea toisella vuorolla. Ja jos Pulpyn ottaa pois niin on varsinkin hyvä ottaa lisää triggereitä korvaavaksi puolustukseksi. Shirauo Giantin ottaisin Kujigojiran tilalle ihan sen takia että on 6-mananen Shield Trigger-olento jolla saa ainakin sen yhden boostin, mutta jos haluaa enemmän voimaa ja mahdollisesti enemmän boostia niin Kujigojira on hyvä valinta. Gachirobon kyllä todellakin maksimoisin kun on itsekin 6-mananen niin kombottaa itsensä kanssa ja voi saada hyvät ketjut aikaan. Monet näistä on ihan valintakysymyksiä, mutta upea pakka kyllä! Sain tästä inspiraation tehdä omankin pakkaprofiilin, pitääpä laitella tässä piakkoin Smile
avatar
AmbaZar
Vasta-alkaja
Vasta-alkaja

Viestejä / Messages : 12
Liittynyt / Join Date : 30.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zach Hartigan - Gachirobo no.6

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 31.01.17 16:50

Ambalta tuli laadukasta analyysiä taas. Pulpyn tosiaan vois suosiolla poistaa ja lisätä vaan 6-manasia, eli luottaisit suosiolla vaan todennäkösyyksiin. 4+2-ajatuksella kahden samantyylisen korttien peluuttaminen on varsin fiksua, eli siis Faerie Life (4) / Jasminea (2) sekä Faerie Shower (4) / LifePlan (2). Tällä hetkellä pakkaan sopisi myös Intense Vacuuming Twist tuomaan lisäsuojaa, mutta toisaalta taas se lisäisi ei 6-manaisten olentojen määrää. Amban ehottama Shirauo Giant vähän mietityttää, mutta jos haluat lisämaanaa ja ST-määrää ylös, niin ei se huono valinta ole, mutta ei siitä tällä pakalla maksimaalista hyötyä saisi.

Uusia pakkaprofiileja odotellessa Cool

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1383
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zach Hartigan - Gachirobo no.6

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 01.02.17 0:46

Nöyrä kiitos vastauksista! Todella kattavaa palautetta ja tässä tovin pohdittuani taidan tarttua osaan ehdotuksista. On ehdottomasti silkka etu lisätä 6 manaa maksavia olentoja ja paria noista mainituista en edes tiennyt. Neljäs Gachirobo tuntuu oudolle, mutta isot ketjutukset houkuttelee todella. Taas tulee tehtyä tajuttoman kallis pakka jolla pääsee pelaamaan kerran vuosisadassa...

Shirauo Giant ei sovi tähän pakkaan. Ei tuolla yksittäisellä boostilla tee mitään ja olento itsessäänkin on turhauttavan heikko. Shirauon paikka on mana ramp combossa. Soul Calling on tyylikäs loitsu, mutta suunniteltu selkeästi yhden tai kahden päärodun pakkoihin.
Teranesk omaa tyylikkään kyvyn, mutta en näe sille paikkaa. Ideana on kuitenkin combottaa olennot suoraan pakasta eikä kerätä niitä käteen turhaan vaikka draw powerkin on jokaisessa pakassa tärkeää. Sama homma Shaman Totemin kohdalla vaikka rotukirjon kanssa nostattaisikin mukavasti kortteja. Pirun upea art by the way!

Pocard menee sitten osastoon: Oh yes! On todellakin mahdollisuus hyökätä jopa useammin kuin kahdesti sillä kyllähän nuo nykypakat sisältävät paljon kalliita olentoja kiitos oksettavien kykyjen... Orochia onkin sitten huudeltu monesta suuntaa TCO:ssakin ja wiki tarjottelee sitä myös. Olisipa tuo Ninja Strike 6, mutta palvelee varmasti hyvin noinkin. Onhan tuo naurettavan hyvä Gachirobo kombosta. Onkos se mahdollista, että saan Gachirobolla esim: Glenmaltin, Orochin ja Surferin. Isken Glenmaltille weaponin, bouncaan jotain Surferilla ja siirrän sen Orochilla pakan pohjalle? Meinaan on aikas hyvä keino kokeilla saada isompaa bölliä kentälle kuin Surfer.

M.A.S + Evidegoras tutkaparille en näe käyttöä vaikka onkin yksi parhaista. Ei tuota Dragheartia saa kunnolla valjastettua kuitenkaan. En ala sotkemaan pakkaan liikaa nostovoimaa, että olisi oikeasti käyttöä. Malvartzista en ollut kuullut ennen. Todella erikoinen kyky ja menee ehdottomasti kokeiluun. Tuossa on sitä jotain vaikka edustaakin REV Changea...

Tulikorttien vähyys huolettaa minua hiukan, mutta toisaalta idea on puhtaasti Gachirobon kentälle saaminen. Täytyy nyt katsoa päädynkö kokeilemaan pelkästää Glenmalteilla, Jagalzoreilla ja Manalockilla. Double Revolver on ihan nerokas, mutta en usko löytyvän paljoa ST olentoja vastustajien kilvistä. Death Mendosakin on ihan ok, mutta taidan pimeyden osalta keskittyä triggeröintiin sekä Kanashimidomino kekseihin.

Se mitä tulee tuohon 2-4-6 taktiikkaan niin mitä enemmän sitä miettii niin sen paremmalta se tuntuu. Pulpy Goobiet saavat siirtyä sivuun ainakin toistaiseksi ja kehiin early game mana boostia. Riittääköhän 4 Faerieta ja 4 Showeria? 40:stä kortista kuitenkin kymmenen tuntuu todella isolta palalta kakkua mikäli Jasminekin tulee osingoille kaksoissiskonsa kanssa. Kaksi Lifeplania pidän kyllä mukana koska on osoittautunut monesti loistavaksi liikkeeksi vaikkakin sen tarpeellisuus vähenee 6 manaisten lisäyksen johdosta.

Lisäksi päätin, että investoin kolmanteen Gaiheartiin. Glee alkoi tuntumaan aika turhalta, mutta katsotaan onko millään tapaa mahdollista saada kolmea Glenmaltia Gaihearteineen yhtäaikaa Laughing

Kokeillaan nyt siis seuraavanlaisella kokoonpanolla:

3x Aqua Surfer
2x Deepsea Searcher
1x Faerie Gift
4x Faerie Life
4x Faerie Shower
4x Gachanko Gachirobo
1x Galamuta, Matchless Fear Lord
3x Glenmalt, Dragon Edge
2x Jenny, the Suicide Train
2x Kanashimidomino, Destruction Demon Dragon
2x Lifeplan Charger
3x Magmadragon Jagalzor
2x Malvartz, Staff of the Questioner
1x Mega Manalock Dragon
3x Necrodragon Odol Needle
1x Orochi, of the Hidden Blade
2x Pocard, Eureka

3x Gaiheart, Galaxy Sword/Gaiginga, Passionate Star Dragon

Ihan ok balansissa sivilisaatiot, mutta testaillaan nyt ensin. Pakka on jokatapauksessa todella mukavaa pelattavaa Cool

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

avatar
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1115
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zach Hartigan - Gachirobo no.6

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 01.02.17 1:47

Parin pelin jälkeen voin sanoa, että 2-4-6 boosti toimii loistavasti. Gachirobo oli julma Water Rushia vastaan, mutta onnea oli matkassa triggerien kanssa. Odol Needle laittaa kyllä vastustajan miettimään jatkaako hyökkäystä.

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

avatar
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1115
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zach Hartigan - Gachirobo no.6

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 02.02.17 10:22

Hyvä että 2-4-6-boosti on toiminut: samaa periaatetta olen käyttänyt mm. luonto-vesirunkoisessa Lionel-pakassani. 2 Jasminen lisääminen voisi vielä tasapainoittaa sitä.

Gachirobo rajottaa kovasti pakan muuta sisältöä, mutta näköjään pakasta saa silti suhteellisen vakaan ja tällainen varsin hidas kombopakka tarvitsee runsaasti ST:itä suojakseen. Ehkä Needleä ja Surferia voisi olla jopa neljä kipaletta molempia.

Kuinka tärkeiksi Mega Manalock ja Jagalzor ovat nyt osoittautuneet? Ehkä voisit keskittyä kolmeen sivilisaation neljän sijaan ja samalla saisit lisää tilaa muille korteille: Esim. +2 Jasmine, +1 Odol Needle ja +1 Aqua Surfer.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1383
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zach Hartigan - Gachirobo no.6

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 02.02.17 11:23

Tulesta en luovu koska Glenmalt + Gaiheart Galaxy on aina toimiva isku. Dragon Solution -> Gaigingaan on vaan niin tappavan tehokas kykyineen. Lähes jokaisessa pelissä toimii avaimena kohti voitosta taistelua.
Jagalzor tulee kentälle yllättävän harvoin, mutta liekkö ollut sitten vaan ihan tuurista kiinni kun kuitenkin kolme kappaletta mukana. Sen Turbo Rush kyky on kuitenkin suht helppo saada aktivoitumaan olento spammin ansiosta. Vaatii lisää pelejä alleen ennen kuin voi sanoa onko kortti turha. Manalock oli ennen rajoitusta oikein syvänpunainen rubiini. Kyllä tuo yksikin tulee kentälle silloin tällöin ja toimii

Triggereiden lisäämisestä olen samaa mieltä. Parissa matsissa on tullut täysin puolustuskyvyttömiä kilpiä ja silloin Gachirobo ottaa kyytiä. Täytyykin alkaa miettimään millaisilla siirroilla saan tilaa. Tietysti jos Jagalzorit poistaa niin tulee tilaa ja Glenmaltien sekä Manalockin tulon voisi jättää täysin kombon varaan.

Yksi peli tosiaan täysin penkin alle kun en saanut kakkosvuoron boostia, mutta eipä tällä ole mitään jakoja REV:iä vastaan muutenkaan. Saa olla todella huonotuuri vastustajalla jossei pääsee pelaamaan oksettavuuksiaan. Jatkan siis toistaiseksi neljällä kakkos dropilla, mutta jos alkaa enemmän tulemaan ongelmia niin on lisättävä ne pari Jasminea. Faerie Gift on harmillisen turhan oloinen vaikka onkin timanttia käteen osuessaan Gachirobon kanssa vuorolla neljä.

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

avatar
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1115
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zach Hartigan - Gachirobo no.6

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 02.02.17 11:29

Aivan, jotenkin unohtui tuo pikkuinen veijari Glenmalt Gaihearteineen Razz 4-5 tulikortillakin pärjäisi varsin hyvin tuollaisella mananlisäyksellä ja kun kuitenkin niiden saaminen kentälle pitäisi luonnistua Gachirobolla.

Joka tapauksessa hyvään suuntaan pakka tuntuu kehittyvän

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1383
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zach Hartigan - Gachirobo no.6

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa