Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» Parhaat kansiot complete settien keräilyyn?
kirjoittaja Perajorma Eilen kello 20:40

» Maaliskuun Nettiturnaus
kirjoittaja Jynkkymasiina69 Eilen kello 17:41

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja ELTP 23.03.18 16:58

» Top 12 TCG sets
kirjoittaja ELTP 23.03.18 12:08

» Duel Masters aiheiset punit, memet ja vallan veikeät vitsit
kirjoittaja Zach Hartigan 22.03.18 18:08

» Turnausjärjestelyt
kirjoittaja ELTP 22.03.18 13:58

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Yhdistyksemme järjestää mökkitapahtuman Tampereen seudulla viikonloppuna 20.-22.4. Lisätietoa ja ilmoittautuminen tapahtumaan osoitteessa https://www.duelmasters.fi/ilmo

DM Rebornin turnaus
Vielä ehdit rekisteröitymään DM Rebornin järejstämään turnaukseen osoitteessa: https://goo.gl/forms/USmnDd2ydfn5xXOL2.
Tervetuloa!Zach Hartigan - Imperial Hydro Cannon

Siirry alas

Zach Hartigan - Imperial Hydro Cannon

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 21.03.17 21:49

Deck: Imperial Hydro Cannon
Cards: 42
Civs: Water/Darkness
Style: Aggro

* * * * * * * * * * * * * * *

4x Corile
4x Emeral
2x Emperor Maroll
2x Emperor Quazla
3x Energy Stream
2x Hourglass Mutant
4x Hydrooze, the Mutant Emperor
3x Hypersquid Walter
4x Locomotiver
2x Miracle Quest
3x Propeller Mutant
3x Sea Mutant Dormel
3x Terror Pit
3x Windmill Mutant

* * * * * * * * * * * * * * * *

Laitetaas esittelyyn Hydrooze pakka joka jakaa Cyber Lord ja Hedrian rodut. DM-12 setti sisälsi paljon mielenkiintoisia evoluutioita ja tuhannen tulimmaista kertaa olen harmitellut ettei peli englannin kielellä jatkunut... Seuraava setti DM-13 Eternal Phoenix sisälsi todella käyttökelpoisen Hedrian olennon. Drill Mutant palauttaa evoluution hautausmaalta takaisin käteen.
No se siitä fiilistelystä. TCG:ssä on kuitenkin todella paljon Hedrianeita ja Cyber Lordeja jotka ovat käytössä lukuisissa eri tyyleissä. On siis vain naurettava etu kun yksi kortti jakaa nämä kaksi rotua.

Käydään ensin läpi Cyber Lordit. Ensimmäisenä Emeral joka pelataan yleensä pöytään ykkösenä. Kaikille on tuttu sen suoma kilpimanipulaatio eli Emeral Trap. Pakassa on seitsemän Shield Triggeriä ja mielessä on käynyt vaihtaa draw poweriksi Brain Serumit jolla saisi triggerit kymppiin. Täytynee vain ottaa testipelejä. Emeralilla tulee kuitenkin myös kokeiltua vaihtaa käteen seuraavalle vuorolle sopivampaa korttia. Aina voi myös bluffata, toimii mukavan usein.
Hypersquid Walter on vähän kuin köyhänmiehen Hulcus. Tai näin ainakin olen saanut kuulla. Walterilla on mielenkiintoinen kyky nostaa kortti aina hyökätessä. Heikkohan se on, mutta myöhemmässä vaiheessa yksikin Hydrooze nostaa voimaa +2000. Parhaimmillaan Walterilla on nostettu neljä kertaa ennen kuin giljotiini taikka evolvointi on iskenyt. Rotuetu, siksi Walter eikä Hulcus.
Corile... Pelin yksi ***** korteista ja syystä. Stallaa vastustajaa vuorosta toiseen niin kauan kuin riittää. Muutamia kertoja Corilen olen palauttanut käteen yhdistelmällä: Evolve to Maroll and summon Emeral. Yksi taktiikka on kuitenkin kerätä kentälle +6 olentoa ja yrittää rynnistää kerralla läpi Hydroozen kyvyn avulla.
Emperor Maroll toimii myös painostajana joka joissain tapauksissa pakottaa vastustajan blockaamaan ja nostamaan kortin takaisin käteen. Kun taistelua ei tapahdu niin saan pidettyä kentällä vahvan Marollin. Aina ei Hydrooze löydä tietään peliin syystä tai toisesta. Tuurista paljolti kiinni.
Emperor Quazla on pakan ainut blockeri ja lisää hivenen pakan puolustusvalmiutta. Enemmän kiinnostaa Quazlan kyky joka antaa nostaa kaksi korttia kun vastustaja käyttää Shield Triggerin kilvestään. Aika stressittömästi voi ajaa suoraan päin ellei sieltä iske tyypillinen Surfer taikka Awe. Pakassa on kahdeksan evoluutiota. Se on optimaalinen ratkaisu.

Otetaan tähän puolivälin krouviin pakan trumppi. Saanko esitellä Hydrooze, the Mutant Emperor! Kaksivärinen evoluutio, 4 manaa, voimaa 5000. Antaa kaikille muille Hedrianeille ja Cyber Lordeille +2000 voimaa ja tekee niistä blockaamattomia. Myös itse saa blockaamattomuus kyvyn ja johdattaa joukot aggressiiviseen rynnistykseen.

Sea Mutant Dormel on sellainen manan kalliimpi Gonta. Täydellinen väriyhdistelmä ja voimakas pelote. Toimii parhaiten ensimmäisenä manana ja Hydroozen kanssa iso mörkö. Kun kentällä on kaksi Hydroa niin kellistää Bolmet ja kumppanit. Tämä ei kuitenkaan ole perimmäinen tavoite.
Hourglass Mutant tekee kaikista vesi- ja tuliolennoista Slayereita. Ei sen metallibändin faneja, mutta kylmähermoisia murhaajia. On joka kerta ikävä yllätys vastustajalle kun pudotat kentälle tiimalasin ja käyt itsevarman vastustajan olentojen kimppuun. Siellä kun odottaa Bolme täpättynä niin ai, että!
Propeller Mutant on toinen pakan early dropeista. Helppo uhrata discard painostuksen takia ja vuorolla kuusi täydellinen alusta Hydrolle. Joskus tuntunut vähän turhalle kortille, mutta en tiedä mitä ottaa tilalle?
Locomotiverin tietää kaikki. Takuuvarma nelos droppi ja pelinkääntävä triggeri. On maukas combo tyhjentää vastustajan käsi Locolla ja sen jälkeen hyökätä Windmill Mutantilla. Yksi parhaista painoksista kun Horrid Wormia ei jätetty uniikiksi. Kyllä Windmill on mieluisin kolmos droppi.

Pakassa on suppeahko loitsuvalikoima. Perus Terror Pit triggerinä ja removalina. Streamit nostovoimana ja näiden tilalla tosiaan ajattelin kokeilla Brain Serumeita. Saas nähdä onko dramaattinen vaikutus. Sitten lopuksi erikoinen Miracle Quest. Toimii hullun briljantisti Hydron kanssa. Siinä kun isket Questin peliin ja ajat kilpiin niin hups keikkaa kuinka kortteja virtaa käteen. Eeppisin draw on ollut samalla vuorolla kaksi Questia ja kolme olentoa hyökkäsi kilpiin Laughing

Tälläinen viritelmä. Palaute on tervetullutta

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

avatar
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1144
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zach Hartigan - Imperial Hydro Cannon

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 28.03.17 18:18

Hydrooze on kyllä mainio kortti, ja hyvässä vedossa sen ympärille rakennettu pakka päättää pelin säälimättömän nopeasti.

Emperor Maroll on erinomainen kortti Emeralin ja eritoten aina yhtä ilkeän Corilen pyörittämiseen. Miracle Quest on kuin omiaan tällaiseen pakkaan; Energy Streamit voisi varmaan jättää kokonaan poiskin. Hourglass Mutantista olen kyllä alkanut pitämään aina vain enemmän, sillä se tekee pikkuolennoista todellisia hirviöitä.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1427
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa