Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» Parhaat kansiot complete settien keräilyyn?
kirjoittaja Perajorma Eilen kello 20:40

» Maaliskuun Nettiturnaus
kirjoittaja Jynkkymasiina69 Eilen kello 17:41

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja ELTP 23.03.18 16:58

» Top 12 TCG sets
kirjoittaja ELTP 23.03.18 12:08

» Duel Masters aiheiset punit, memet ja vallan veikeät vitsit
kirjoittaja Zach Hartigan 22.03.18 18:08

» Turnausjärjestelyt
kirjoittaja ELTP 22.03.18 13:58

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Yhdistyksemme järjestää mökkitapahtuman Tampereen seudulla viikonloppuna 20.-22.4. Lisätietoa ja ilmoittautuminen tapahtumaan osoitteessa https://www.duelmasters.fi/ilmo

DM Rebornin turnaus
Vielä ehdit rekisteröitymään DM Rebornin järejstämään turnaukseen osoitteessa: https://goo.gl/forms/USmnDd2ydfn5xXOL2.
Tervetuloa!Zach Hartigan - #Project ~ Purity#

Siirry alas

Zach Hartigan - #Project ~ Purity#

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 13.11.17 19:35

Deck: #Project ~ Purity#
Cards: 43
Civs: Light/Nature/Water
Style: Tempo

* * * * * * * * * * * * * * * * *

4x Aqua Hulcus
3x Aqua Skydiver
4x Aqua Surfer
2x Bluum Erkis, Flare Guardian
4x Corile
2x Crystal Paladin
3x Holy Awe
4x Lukia Lex, Pinnacle Guardian
3x Natural Snare
4x Poisonous Mushroom
4x Soulswap
4x Techno Totem
2x Wyn, the Oracle

* * * * * * * * * * * * * * * * *

Esitellääs pakka jolla olen saavuttanut toistaiseksi parhaimman sijoituksen DM Finlandin järjestämissä turnauksissa. Yhden pienen turnauksen olen klaarannut Diamondia rushilla kiitos Brad's Cutterin, mutta se on jo aivan toinen tarina Rolling Eyes
Tämä pakka on rakennettu yhteistyössä legendaarisen Lohtajan johtajan Ei-No:n kanssa. Tälläinen yhteistyö aiheutti selvästi paheksuntaa, mutta en näe vääränä tuoda turnaukseen kahta liki identtistä pakkaa. Tätä hiottiin kuitenkin reilut pari kuukautta Ei-No:n alkuperäisidean pohjalta. Dataa kerättiin niin TCO:sta kuin hämyisissä kotioloissa tehdyistä kemiallisista kokeista...
Itse halusin lisätä pakkaan Liquid Peoplejen osuutta sekä tuoda mukaan vinhan väkkärän Wyn, the Oraclen! Yhtään sen enempää kehuskelematta, mutta Wyn, the Oracle oli ratkaisevassa asemassa pronssiottelussa tilanteen ollessa jäätävissä lukemissa 1-1. Wyn osasi katsoa kaksi kilpeä ja kertoa oikean järjestyksen viimeiseen iskuun. Ylistetty olkoon, Oi suuri Wyn!!

Pakantyyli on siis vanha kunnon tempo joka on nostanut päätään yhteisössä viimeaikoina. Tarkoituksena takoa rumputulta vuorosta 3 lähtien tukeutuen vahvaan kenttäkontrolliin. Metaisa korkea Shield Trigger pitoisuus on myös korvaamaton lifeline joka on kääntänyt lukuisat pelit varsinkin tunteita herättävällä 1st shield Surferilla. Olen miettinyt Unicorn Fishien lisäämistä, mutta veden osuus on muutenkin jo kolmannes. Pidän kuitenkin tämän vaihtoehdon vireillä sekä yhden Crystal Lancerin paikkaa finisherina.

Pakka ei kärsi siitä jossei saa aloitettua peliä turn 2-dropilla, mutta varsinkin "temposieni" valaa vahvan perustan tehokkaalle curvelle. Idean isä puhuu usein turn 3 pelatun Techno Totemin nimeen joka tunnetaan myös "tempototeemina". Onhan se jatkumonkin kannalta loistavaa jos pelaat vuorolla 4 Corilea ja näin pois päin... Wyn on uskokaa tai älkää melkoinen herkku myös iskeä avauksessa kehiin. Shield Spy tehoa vähätellään mielestäni liikaa, mutta yksi sen taitaa parhaiten. Tiedätte kenestä puhun...

Kolmos droppeina pakassa ovat Lukia Lex sekä Hulcus. Molempia on mukana täydet 4kpl sillä hintaansa nähden value on aivan järjetön. Lukia Lex tuppaa kuitenkin keräämään removalia ja kyllähän se syljettää menettää johonkin halpamaiseen kikkaan vaikka se usein ratkaiseva 500 powerissa onkin. Riippuu todella paljon siitä mitä vastustaja pelaa, mutta onhan se mukavaa päästä jauhamaan myllyllä jotain discardia vastaan. Nostovoima pakassa on aika minimissä, mutta Energy Streamia pakkaa ei saa mahtumaan millään. Magriksen ehkä, mutta ei aja Techno Totemin edelle taikka Skydiverin millään mittarilla. Skydiverien mukaan tultua olen ajatellut myös Emeralia ja sen myötä Merfolkia, mutta tilaa ei yksinkertaisesti ole enempää vesikorteille.

Kaikki tuntevat Corilen. Siitä ei tarvitse puhua enempää. Puhutaan siis Crystal Paladinista! Tämä lisäys kertoo Ei-No:n nerokkuudesta ujuttaa evolution creature pakkaan jossa sellaisen ei odota olevan. Tempoja on erilaisia joissa evot ovat tärkeässä roolissa kuten Craze Valkyrie, mutta Paladin nostattaa koko blocker muurin takaisin käteen. Tilannekohtaista toki, mutta myös 5000 poweria on etu suurinta osaa jarruja vastaan. Kuten aijemmin totesin niin yhtä Lanceria olen miettinyt finisheriksi, mutta onko se lopulta tarpeellinen?

Pakan nimellinen finisheri on kuitenkin Bluum Erkis joka on tarkoitus swapata manasta kehiin. Pidän henkilökohtaisesti Bluumia ehkä top-3 finisherina, mutta mielipiteensä kullakin. Jotkut tykkäävät ottaa teräksista vartta... Wyn on Bluumin luottosotureita ja tupla Pit onkin makeinta nannaa. Surfer on Bluumille myrkkyä, mutta elämä on sanoisi DNA.
Soulswapeilla heitetään kentälle myös Corilea ja Surferia kontrolloimaan kentän voimasuhteita. Paljon on puhuttu siitä onko swappi liian voimakas TCG:ssä, mutta muistetaan kuitenkin mistä väristä kortti on kotoisin.

Korttilistasta osaa jokainen poimia triggerit. Natural Snare nyt on mitä on, mutta se on parasta mitä luonnolla on tarjota Soulswapin lisäksi. Satunnaisesti se Snare on myös kädestä pelattuna todella hyvä, mutta sitä vaan haluaisi laittaa ne Emeralin pakkaan... Tämä pakka on kuitenkin kiistatta TCG:n god tieria. Kiitos vaan Ei-No:lle kun kehitit tälläisen idean joka säästää verisuonia.

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

avatar
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1144
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa