Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» Turnausjärjestelyt
kirjoittaja ELTP Tänään kello 13:14

» Yleistä keskustelua korttihankinnoista
kirjoittaja ELTP Tänään kello 12:59

» Raportteja pienistä paikallistapahtumista
kirjoittaja ELTP Tänään kello 12:51

» Kutsu Duel Masters Finland ry:n ylimääräiseen sääntömuutoksia käsittelevään kokoukseen ti 20.3. Discordin välityksellä
kirjoittaja ELTP Tänään kello 12:50

» Top 12 TCG sets
kirjoittaja Zach Hartigan 18.03.18 20:44

» Yleinen sääntökysymysketju
kirjoittaja Tazio95 18.03.18 20:28

Tapahtumat
Duel Masters Finlandin vuosikokous ja kaupunkitapahtuma

Tapahtuma järjestetään Tampereella Sampolan kirjaston neuvotteluhuoneessa lauantaina 24.2.2018 kello 11:00 - 17:00.
Tilaisuus on pääsymaksuton ja siihen on pääsy kaikille DM:stä kiinnostuneille. Tapahtuman aikana järjestetään kiinnostuksesta riippuen palkinnollinen draft-turnaus, ja luvassa on vaihtamista sekä pelailua.Ballom täräytti valoblockerit pois

Siirry alas

Ballom täräytti valoblockerit pois

Viesti kirjoittaja TH950 lähetetty 22.09.14 12:18

Muistuupa mieleeni yhdessä pelissä, kun olin varustautunut ensimmäisellä pakallani, valopakalla, kaveriani vastaan blockereilla. Hänellä oli pimeyspakka vastassa. Sen pakan valttikortti Ballom, master of death tuli kentälle joskus 12.-15 vuoron tienoilla, kun olin varustautunut hänen muita pimeysolentoja vastaan blockeriarmeijalla.
No, koko minulta lensi koko kentällinen kortteja hautuumaalle. -all except darkness creatures was destroyed. Tämä opetti ja huvitti minua jälkeenpäin.

Tässäpä vielä pari muistoa: Naapurini voitti minut Kamikaze, chainsaw warriorin tultua shield triggerinä hänen kilvestään. Seuraavalla vuorolla nimittäin tasitelukenttiemme vastakkainasettelua johti vastustajani -minulla taas oli blockereita liian vähän.
Sittenpä muistuu tunnetun Crystal Lancerin tehokkuus. Minä tai vastustajani käytimme sitä korttia monissa vesi tai vesi-valo/vesi pimeys (myös 3-sivilisaatioisia joskus) pakoissa. Monesti sillä päästiin tuhoamaan esteetömästi 2-5 kilpeä sitten jo kuudennelta vuoroparilta alkaen. Länserin kehitysmuotona oli hyvä olla yhden manan Agua Guard-blockeri. Kuitenkin aika usein jokin Natural snare, Terror pit tai esim. Fighter dual fang tai jokin lohikäärme pysäytti Lancerin voittokulun -onneksi ja vihdoin. Se korttihan toimii yhä. Liguid Peoplet ovat tehokkaita, kuten lisäksi Agua Hulcus ja evoluutio Crystal Palladin. Lisäksi tottakai Melnia on, itseasiassa se on aika ylivoimainen kortti. Kolmas tapaus pelikentältä muistuu pelailusta naapureiden kesken. Pelasimme seuraavanlaisilla sääntöjen muutoksilla: Pelasimme ringissä neljästään ja pelin hyökkäykset tapahtuivat myötäpäivään -seuraavaan vastustajaan ja puolustettiin vastapäivään. Vuorot jakautuivat siten, että ringissä toisella puolella olevan pelaajan kanssa oli samanaikaisesti vuoro. Näin saimme kaikille tekemistä -hyökkäykset ja puollustus samalla vuorolla. Pelaaminen näillä säännöillä ei kuitenkaan kiinnostanut loppujen lopuksi kuin mua. En tiedä syytä.

Tuollaista muistuu mulle tällä kertaa. Jospa tulisi hyviä muistoja sitten foorumilaisten nettiturnauksista. Netissä pelaaminen olisi mulle vielä aika uutta.avatar
TH950
Perehtynyt
Perehtynyt

Viestejä / Messages : 31
Palautepisteet / Feedback Points : 1/1
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014
Paikkakunta / Location : Jyväskylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ballom täräytti valoblockerit pois

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 22.09.14 17:48

Kiitoksia lisäyksest. Massatuho voi tulla yllättäviin aikoihin. Melnia ja Crystal Lancer oiva pari. Tykkään käyttää kaverina vielä Zero Nemesistä.

Ryhmäpelit ovat kivoja, mutta ainakin toistaiseksi varsinaiset kaksintaistelut innostavat enemmän.

Ei huolta, täältä itse kukin tulee saamaan monenmoisia muistoja, etenkin jos saamme paljon porukkaa ensi kesän turnaukseen. Keskustelua on jo käynnistelty, ja kommenttia voi sinnekin heittää koska tahansa.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1412
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa