Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Tapahtumat
Duel Masters Finlandin vuosikokous ja kaupunkitapahtuma

Tapahtuma järjestetään Tampereella Sampolan kirjaston neuvotteluhuoneessa lauantaina 24.2.2018 kello 11:00 - 17:00.
Tilaisuus on pääsymaksuton ja siihen on pääsy kaikille DM:stä kiinnostuneille. Tapahtuman aikana järjestetään kiinnostuksesta riippuen palkinnollinen draft-turnaus, ja luvassa on vaihtamista sekä pelailua.Duel Masters Cockatricessa

Siirry alas

Duel Masters Cockatricessa

Viesti kirjoittaja Velho lähetetty 22.09.14 22:20

Eli kyseessä on lähinnä Magic-pelaajille tarkoitettu softa. Mutta tuon linkin kautta saa DuelMasters-kortit mukaan ohjelmaan. Pelaattavuus sinänsä hyvä, itsellä 2 vuoden aktiivinen kokemus softasta Magicin puolella. Ei pätki, rajattomasti huoneita, selkeämpi käyttöliittymä ja pelillinen monipuolisuus. Muut ihmiset voivat myös liittyä meneillään olevan pelin yleisöön seuraamaan ja chattailemaan (ellei näitä mahdollisuuskia estetä hostatessa huonetta). Moninpelitkin ovat mahdollisia, voisi olla hauskaa Dueleilla Very Happy.

Kuitenkin huonoina puoleina ovat: Komentoja hankala opetella (paljon ctrl+x funktioita, tosin niitä voi käyttää menun kautta hiirellä), vapaiden DM-pelaajien puute ja ohjelman täytyy ladata. Linkin videossa on saatavilla vain englannin kielelle printatut pahvit, mutta jos osaa koodata xml-lähdekoodia, niin voi lisätä japskitkin.

Voisi toimia luotettavana vaihtoehtona TCGO:lle ilman servereiden jatkuvaa kaatumista ja huoneiden täyttymistä, jos järjestämme keskenämme nettiturnauksia TCG:n lapuilla. Kokeilkaa pois, sitä voi testailla yksinpelinäkin.

Minulta voi vapaasti kysellä apuja ohjelman suhteen.
avatar
Velho
Vasta-alkaja
Vasta-alkaja

Viestejä / Messages : 18
Palautepisteet / Feedback Points : 4/4
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Duel Masters Cockatricessa

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 22.09.14 22:40

Vaikuttaa ihan pätevältä ohjelmalta. Japsien lisääminenkään tuskin olisi mikään ongelma, mutta saattaisi vaatia aikansa, ennen kuin kaikki monet tuhannet OCG-kortit saisi mukaan, ja kuitenkin joutuisi käyttämään ulkopuolisia lähteitä korttitietojen tarkistamiseen. Englanninkieliselle pelaamiselle kuitenkin hyvän oloinen vaihtoehto, varsinkin jos voi pelata moninpelejäkin.

Jos ei muuta niin ainakin erinomainen vaihtoehto Trade Cards Onlinen pelijärjestelmälle, vaikkakin siellä löytyy lähes aina peliseuraa.

Pitänee viikonloppuna kokeilla. Tulee vähän mieleen eräs Duel Masters Civilizations kaksintaisteluohjelma, joka on hieman vastaava.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1408
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa